Skyscanner: Podgorica na listi neotkrivenih gradova

Bez autora
Apr 18 2010

Jedan od vodećih on-line izvora turističkih informacija, Skyscanner, uvrstio je Podgoricu među deset neotkrivenih evropskih glavnih gradova. Listu od deset neotkrivenih glavnih gradova Evrope (Europe's Secret Capital Cities), portal je napravio kao odgovor na navode da Španija više nije dovoljno egzotična evropska destinacija za Britance. Razvojni direktor portala, Barry Smith. Zašto ne bi posjetili neku drugu destinaciju? Iako mnogi uživaju u ribi, čipsu i Carling točenom pivu, kada odu na odmor van Velike Britanije to žele da ostave iza sebe, kazao je Smith. Skyscannerovi neotkriveni gradovi još nijesu dovoljno poznati da bi bila novi i uzbudljivi. Vjerovatno je da ćete naletjeti na mnogo Britanaca u ovim destinacijama.

Skyscanner: Podgorica na listi neotkrivenih gradovaJedan od vodećih on-line izvora turističkih informacija, Skyscanner, uvrstio je Podgoricu među deset neotkrivenih evropskih glavnih gradova.

Listu od deset neotkrivenih glavnih gradova Evrope (Europe's Secret Capital Cities), portal je napravio kao odgovor na navode da Španija više nije dovoljno egzotična evropska destinacija za Britance. Razvojni direktor portala, Barry Smith, rekao je da Britanci Španiju smatraju previše "britanskom".

 -Zašto ne bi posjetili neku drugu destinaciju? Iako mnogi uživaju u ribi, čipsu i Carling točenom pivu, kada odu na odmor van Velike Britanije to žele da ostave iza sebe, kazao je Smith.

On je dodao da Skyscannerovi neotkriveni gradovi još nijesu dovoljno poznati da bi bila novi i uzbudljivi.

- Vjerovatno je da ćete naletjeti na mnogo Britanaca u ovim destinacijama, rekao je Smith.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik